Känn dig yngre med friska muskler och leder

I en tid där vi lever längre och längre, och de äldre blir yngre och yngre, så är det naturligt för många att vilja se ung och frisk ut står högt på önskelistan.

Dessvärre har det en liten effekt att klä sig, eller uppföra sig, yngre än vi är – så länge vi inte känner oss yngre. Klyschan om att skönheten kommer inifrån, är ett väletablerat faktum att ett ungt och friskt utseende startar med en hälsosam och välmående kropp.

Det sägs att vi har fem åldrar – kronologisk ålder, biologisk ålder, upplevd ålder, utseendeålder och idealåldern – och för många av oss är nog de tre sistnämnda viktigast. I undersökningar där ett urval personer blev frågade om på hur gamla de kände sig – svarade hela 78 % att de kände sig yngre än vad levnadsåren indikerade. Kanske du också tillhör denna gruppen?

Näringsämnen för muskler och leder

En av de mest begränsande faktorerna när det gäller hur gamla, eller unga- vi känner oss är stela och smärtsamma muskler och leder.

Om du drabbas av en öm rygg, trötta knän eller mer allvarliga plågor som reumatism och gikt, är det lätt att känna sig äldre än vad man faktiskt är.

Ingredienserna i Flex5x är framställt för att hjälpa dig med dina dagliga sysslor. Proppfylld av de effektiva, naturliga näringsämnena i Gurkmeja, Boswellia Serrata, Kollagen typ II, Vitamin D3, Vitamin C och Vitamin K2. På detta sätt kan Flex5x hjälpa till att hålla kroppen igång.

Bromsa nedbrytningen och förlusten av muskelmassa

När vi blir äldre kommer cellförlust naturligtvis att göra att vi förlorar muskelmassa och ofta ersätts musklerna med fett. Från 25 års ålder kan vi räkna med att förlora ca. 5% av muskelmassan för varje årtionde som går och med åldern ökar muskelförlusten. En genomsnittlig 80-åring skulle ha förlorat så mycket som 50% av sin ursprungliga muskelmassa, vilket motsvarar cirka 12kg muskler hos män och 5kg muskler hos kvinnor.

Mycket av detta beror på oxidativ stress i kroppen. Fria radikaler bryter ned cellerna i kroppen, och detta är till stor del anledningen till åldrandet i kroppen.

Du kan bromsa denna utveckling med en kombination av en hälsosam kost och regelbunden fysisk aktivitet. Dessutom kan det vara en bra idé att ta kosttillskott regelbundet. Polarkrill är ett hälsosamt och naturligt Omega-3-tillskott som, förutom att den innehåller högkvalitativ Omega-3, och den kraftfulla antioxidanten astaxanthin, ger dig din dagliga rekommenderade dos av ”solskensvitaminen” D-vitamin.

Denna kombination av Omega-3, som innehåller EPA och DHA, som bidrar till att hjärtat fungerar normalt, antioxidanter och D-vitamin, som bland annat hjälper till att upprätthålla normal muskelfunktion – ger din kropp några av de verktyg som den behöver för att hålla sig ung.

En hälsosam kropp betyder ökad livskvalitet

På många sätt är friska leder nyckeln till en hälsosam och aktiv livsstil i senare livsfaser. Ledsmärta och försök att begränsa dessa smärta är en av de främsta orsakerna till att äldre människor undviker fysisk aktivitet.

Om du har en hälsosam livsstil och får regelbunden träning samtidigt som du tar hand om muskler och leder kommer du att hålla igång kroppen längre. Nedbrytningsprocesserna i kroppen saktar ner och du får en förbättrad livskvalitet.

Om du önskar att hålla dig ung och stark längre kan Flex5x vara ett effektivt och bra hjälpmedel. Kombinerar du i tillägg Flex5x med de goda effekterna från Omega-3-tillskottet Polarkrill kommer du ha en bra utgångspunkt för att kunna hålla dig i aktivitet längre, vilket i sin tur kommer hjälpa dig att kunna hålla sig frisk och hälsosam. Flex5x innehåller Vitamin D3 och Vitamin K2 som bidrar till att upprätthålla en normal benstomme, och Vitamin C som bidrar till en normal kollagenbildning, som har betydelse för benstommen och broskets normala funktion.

Källor:

Prova FLEX5X i 60 dagar

50% rabatt – endast 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.