”Det här hjälpte mina knän”

– Nu har jag äntligen tid att ta hand om min hälsa och min kropp, säger Merja (65). Hon är en nybliven pensionär och tillbringar sin nya härliga fritid på cykeln och raska promenader med stavar.

Något som kan vara ganska krävande för leder och knän.

En aktiv dam med ömma leder

Merja är mån om god hälsa och en hälsosam kost, och varje dag ger hon sig ut på ganska högintensiva promenader med stavar. Målet är att komma i ännu bättre fysisk form.

– Äntligen har jag tid och möjlighet att investera i mig själv, och behöver inte stressa med allt annat, skrattar hon.

Men det finns en sak som ändå har varit ett stressigt moment för henne:

Särskilt knän och axlar

– Jag fick obehag när jag gick ner för trappor. Och särskilt obehagligt var gångträningen utför. Jag behövde ta det väldigt försiktigt, säger Merja.

Och då blev det även svårare att få effekt av all träning.

Så hon började leta efter en bra ledprodukt, speciellt med knäna i åtanke.

– Efter att ha läst på och sökt på nätet, bestämde jag mig för att testa Flex5X.

Merja märkte effekten redan efter några veckor, men har ändå haft perioder där hon slutat med kosttillskottet.

– Då märkte jag att besvären kom tillbaka ganska snabbt. Så nu tar jag 2 kapslar om dagen, och har bestämt mig för att fortsätta ta Flex5X varje dag, skrattar hon. Och nu har det gått över ett år.

Gör det enklare att gå nedförsbackar

Nu är det mycket mindre obehagligt för lederna att gå nerför de långa backarna i bra fart. Och kroppen och knäna kan röra sig utan att kännas så öm och slapp.

– Nu lever jag verkligen det aktiva pensionärslivet, säger Merja – som även har rekommenderat Flex5X till alla vänner som vill ha en aktiv, givande vardag.

Kämpar du själv med att gå i trappor eller röra dig i nedförsbackar? Nu kan du prova Flex5X, med boswellia serrata för komfortabla leder, i 60 dagar till halva priset!

Flex5X innehåller 250 mg boswellia serrata, i tillägg till 40 mg odenaturerat kollagen II, gurkmeja, vitamin K2, D och C. K2 bidrar till att upprätthålla en normal benstomme, vitamin D ser till att upprätthålla en normal muskelfunktion och vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för benstommens normala funktion. Boswellia serrata bidrar till komfortabla leder, Mangan bidrar till att upprätthålla starka ben.

Prova FLEX5X i 60 dagar

50% rabatt – endast 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.