Så blev mina leder bättre på 3 månader

Arja (64) hade i flera år ett stort obehag i lederna – de var stela och oflexibla, vilket gjorde vardagen tuff.

Men i löpet av tre månader under 2019 förändrades det mesta.  

Arja har alltid trott på naturprodukter, men det tog henne ändå ett tag innan hon bestämde sig för att prova detta på de allt mer obekväma lederna.

– Under 2017 började mina leder verkligen skapa problem för mig, och jag levde med detta i nästan två år innan jag av en tillfällighet såg en recension på Flex5X, berättar Arja.

3 viktiga månader

Arja bestämde sig för att prova Flex5X.

– Jag var noga med att ta de två kapslarna som skrivs ut, varje dag, säger hon. Arja var medveten om att det tar några månader att få full effekt av naturprodukter i kroppen, och hur viktig denna dagliga dos av aktiva ingredienser är.

Och så var det även med effekten av Flex5X:
– Det tog cirka tre månader innan jag verkligen började känna effekten på lederna. De var inte längre lika stela, och mycket mer flexibla, berättar Arja.

Men det allra viktigaste var kanske att det konstanta obehaget i lederna var borta. 

– Jag tror egentligen att Flex5X har effekt på hela kroppen, säger en nöjd Arja, som till och med har sin läkare på samma sida.

– Naturprodukter har självklart en väldigt positiv effekt på min kropp. Och det allra bästa är att de inte har några biverkningar, så min läkare har rekommenderat mig att fortsätta, ler hon. 

Och det samma gör Arja till alla andra som kämpar med obehagliga leder.

– Det har verkligen hjälpt mig i min vardag. Kom bara ihåg att ge det den tiden det behöver!

Flex5X innehåller250 mg boswellia serrata, i tillägg till 40 mg odenaturerad kollagen II, gurkmeja, vitamin K2, D och C. K2 bidrar till att upprätthålla normala ben, vitamin D ser till att upprätthålla en normal muskelfunktion och vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för benstommens normala funktion. Boswellia serrata bidrar till bekväma leder. Mangan hjälper till att upprätthålla starka ben.

Om du också kämpar med obehagliga muskler eller leder, bör du prova Flex5X nu:

Prova FLEX5X i 60 dagar

50% rabatt – endast 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.