Om Oss

Därför utvecklade vi Flex5X- en av Nordens mest populära ledprodukt

Nästan alla upplever att kroppen blir öm och stel när man blir äldre. Det blir svårare att röra på sig, och vardagliga aktiviteter gör plötsligt ont i muskler och leder. För många är detta början på en ond cirkel där man blir mer angelägen om att använda kroppen.

Vardagen blir svårare för hundratusentals av människor. Det ville vi göra något åt.

I tusentals år har naturliga aktiva ingredienser som boswellia serrata och gurkmeja använts för att vårda leder och muskler i traditionell medicin. Detta var en intressant utgångspunkt för våra nutritionister. Efter en grundlig forsknings- och utvecklingsprocess resulterade detta med en kapsel som kombinerar 5 viktiga aktiva ingredienser, såsom boswellia och kollagen.

Idag är detta en av Nordens mest populära ledprodukt, som hjälper tusentals människor varje dag

Om oss

På bara några år har Vitamail vuxit till att bli en av Nordens ledande aktörer inom naturläkemedel, hälsa och kosttillskott. Vi utvecklar våra egna, unika kostprodukter skräddarsydda efter nordiskt liv och klimat, baserat på erfarenhet, forskning och med råvaror av högsta kvalitet.

Därför har vi nu över 250 000 kunder i Sverige, Norge och Finland.

Hur vi utvecklar våra produkter:

Kvalitet, innovation och trygghet!

  1. Baserat på forskning: Vi kombinerar naturliga råvaror med aktiva ingredienser som har visat resultat i ett brett spektrum av forskningsstudier och sammanställer dem på innovativa sätt. Forskning är grunden för allt vi gör.
  2. Råvaror av högsta kvalitet: Endast naturliga ingredienser från de renaste källorna. Vi sätter mycket höga krav på färskhet och hållbar produktion. Alla råvaror utfärdas med ett analyscertifikat som kontrolleras efteråt.
  3. Trygg och naturlig produktion: Alla kosttillskott produceras enligt riktlinjer från European Food Safety Authority (EFSA) och livsmedelsverket, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Extra kvalitetssäkerhet: Alla färdigproducerade varor skickas till Eurofins (ett av världens ledande analysföretag) för ytterligare kvalitetskontroll.

Hälsa rätt hem

Färskhet är avgörande när det gäller kosttillskott och dess effekter. För att säkerställa kvaliteten och färskheten i våra produkter skickas de därför direkt hem till dig. De står aldrig på en butikshylla och tappar effekt.
Med jämna mellanrum får du hem nya, färska kosttillskott – du går aldrig tom på produkten och behöver aldrig beställa.

Vårt mål är att alltid leverera förstklassig kundservice. Det är kanske därför Vitamail har vunnit kundservicepriset “Bäst i test” fyra gånger – senast i kategorin Näthandel i 2020.  

Vill du göra ändringar i ditt abonnemang?

Du kan enkelt göra ändringar i ditt abonnemang och med dina fakturor i vår kundportal. 

Logga in i kundportalen

Andra frågor?

Funderar du på något annat? Produktfrågor? Ris och ros?

Gå till Vitamail kundservice