Så minskar du obehag i dina muskel och leder

Dersom du sliter med ledd- og muskelsmerter er det viktig å få i seg et sunt og næringsrikt kosthold.
Om du kämpar med led- och muskelplågor är det viktigt att få i sig en hälsosam och näringsrik kost.

En av de bästa förebyggande åtgärderna du kan vidta för att förhindra obehag i dina muskel och leder är regelbunden fysisk aktivitet och träning, så att muskler och leder förblir friska och flexibla.

Tre av fyra svenskar kommer någon gång i livet att uppleva obehag i muskler och leder och så många som en femtedel av oss lever med det.

En av de bästa förebyggande åtgärderna du kan vidta för din kropp är att säkerställa regelbunden fysisk aktivitet och träning. Detta kommer att hålla dina muskler och leder välsmorda och friska. Det paradoxala är att de som upplever ömma leder ofta håller sig lugna och undviker fysisk belastning, i ett försök att begränsa smärtan.

Eftersom obehag i muskler och leder finns i otaliga variationer, och ofta är svåra att avgöra, lever många med det utan att ha fått diagnosen.

Gemensamt för dem alla är att det kan sänka deras livskvalitet avsevärt, och leda till att vardagliga sysslor blir obehagliga utmaningar.

Fysisk aktivitet och bra näring är alfa och omega

Människor som upplever dessa obehag uppmuntras att trotsa smärtan och hålla sig aktiva – och viktigast av allt, låt det inte ta kontroll över ditt liv.

En viktig del av detta är att se till att du har en hälsosam och balanserad kost, full av färska grönsaker och massor av fet fisk.

Omega-3-fettsyrorna i fisk som lax och öring är utmärkt för lederna, och har i tillägg ett antal andra positiva egenskaper. Dessutom kan det vara värt att undvika vissa saker – som kött med hög fettprocent, socker och alkohol.

För personer med obehag i muskel- och leder kan det också vara en bra idé att komplettera en hälsosam kost med naturliga kosttillskott. Det finns flera naturliga näringsämnen med dokumenterade, positiva effekter på kroppen, och flera av dessa naturliga ingredienserna har därför blivit populära.

Så fungerar Flex5x

Om du känner obehag i muskel- eller led kan de naturliga ingredienserna i Flex5x bidra till att ivareta immunförsvaret och upprätthålla sunda och friska leder.

Studier har visat att de naturliga ingredienserna kan ha en positiv effekt på personer med obehag i muskler och leder. Flex5x är optimalt balanserad med vitamin K2, vitamin D3, vitamin C, kollagen typ II, boswellia serrata, zink och gurkmeja.

Flex5X innehåller 250 mg boswellia serrata som kan bidra till bekväma leder, förutom 40 mg odenaturerat kollagen II, gurkmeja, vitamin K2, D och C. Vitamin K2 hjälper till att bibehålla normala skelett, vitamin D hjälper till att bibehålla normal muskelfunktion och bidrar till den normala immunförsvarets funktion. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, vilket är viktigt för benens normala funktion. Mangan hjälper till att upprätthålla starka ben.

Flex5x är vetenskapligt utvecklad under stränga kvalitetskrav, tillverkat av enligt GMP-standarden (EUs Good Manufacturing Practice.)

Prova FLEX5X i 60 dagar

50% rabatt – endast 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.