Så minskar du dina muskel- och ledplågor

Dersom du sliter med ledd- og muskelsmerter er det viktig å få i seg et sunt og næringsrikt kosthold.
Om du kämpar med led- och muskelplågor är det viktigt att få i sig en hälsosam och näringsrik kost.

En av de bästa förebyggande åtgärderna du kan vidta för att förhindra led- och muskelplågor är regelbunden fysisk aktivitet och träning, så att muskler och leder förblir friska och flexibla.

Tre av fyra svenskar kommer på ett eller annat sätt drabbas av muskel- och ledplågor, och så många som en femtedel av oss kämpar med antingen periodiska eller kroniska plågor.

Eftersom reutmatiska sjukdomar kommer i olika typer, som ofta är svåra att fastställa, är det många som lever med sjukdomen utan att ha diagnotiserats.

Gemensamt för alla, diagnos eller inte är att muskel och ledplågor, minskar livskvaliteten avsevärt, och kan göra vardagliga sysslor till en smärtsam utmaning.

Fysisk aktivitet och bra näring är alfa och omega

Norsk Revmatikerforbunds rekommenderar att människor som upplever dessa plågor är att försöka trotsa smärtan och hålla sig i aktivitet – och viktigast av allt, låt inte sjukdomen ta kontroll över ditt liv.

En viktig del av detta är att se till att du har en hälsosam och balanserad kost, full av färska grönsaker och massor av fet fisk.

Omega-3-fettsyrorna i fisk som lax och öring är utmärkt för lederna, och har i tillägg ett antal andra positiva egenskaper. Dessutom kan det vara värt att undvika vissa saker – som kött med hög fettprocent, socker och alkohol.

För personer med muskel- och ledplågor kan det också vara en bra idé att komplettera en hälsosam kost med naturliga kosttillskott. Det finns flera naturliga näringsämnen med dokumenterade, positiva effekter på kroppen, och flera av dessa naturliga ingredienserna har därför blivit populära.

Så fungerar Flex5x

Om du känner av muskel- eller ledplågor kan de naturliga ingredienserna i Flex5x bidra till att stärka immunförsvaret och upprätthålla sunda och friska leder.

Studier har visat att de naturliga ingredienserna kan ha en positiv effekt för personer med muskel- och/eller ledplågor. Flex5x är optimalt balanserat med Vitamin K2, Vitamin D3, Vitamin C, Kollagen typ II, Boswellia Serrata, Zink och Gurkmeja.

Huvuduppgiften för Vitamin K2 är att transportera kalcium från blodkärlen till skelettet, vilket i sin tur hjälper till att upprätthålla en normal benstomme – vilket kan förhindra benskörhet. Vitamin D hjälper till att upprätthålla normala ben och att upprätthålla en normal muskelfunktion. Vitamin C bidrar till en normal kollagentillkomst, vilket är viktigt för ben- och broskets normala funktion.

Flex5x är vetenskapligt utvecklad under stränga kvalitetskrav, tillverkat av enligt GMP-standarden (EUs Good Manufacturing Practice.)

Källor:

Prova FLEX5X gratis i 60 dagar

Du betalar endast 79 kr i portoavgift

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.