Hon hade fördomar om Flex5x

“Kosttillskott kan garanterat inte hjälpa mina leder,” tyckte Esterita (71). Som cancersjuksköterska hade hon full översikt över det medicinska fältet. Men när hon gick i pension, reste hon till Indien där alla hennes fördomar vändes upp och ner.

Esterita har alltid vart en aktiv och sportig människa med interesse för konst, kultur och jogging, och med åldern fick hon problem med sina knän som krävde en operation. Operationen gick bra, men efteråt fick hon obehag i höfterna. Speciellt på natten, där hon sällan sov bra.

Upptäckte naturprodukter

– Jag trodde ju inte på naturliga produkter, men när jag kom till Indien var jag övertygad om att prova en lokal naturprodukt – och det hjälpte faktiskt, berättar Esterita. Obehaget på natten försvann, och det var inte längre ett problem att gå eller röra sig.

Det finns flera örter och kryddor som är postiva för lederna. Till exempel Boswellia serrata, som används för att främja smidiga och komfortabla leder – och just denna örten är en viktig aktiv ingrediens i kosttillskottet Flex5X.

Och det var Flex5X som Esterita började använda fast när hon kom hem igen från resan.

Boswellia serrata är känt för att ha en positiv effekt på lederna:

  • Kan bidra till bekväma leder
  • Kan hjälpa till att stödja hjärtfunktionen
  • Kan hjälpa till att hålla blodkolesterolnivåerna friska

Skratta och stretcha

– Nu har jag använt Flex5X i över nio månader, och det fungerar som bara den, säger Esterita. 

Efter bara den första veckan märkte hon en god effekt på kroppen, och efter nio månaders använder berättar hon att hon inte längre har obehag när hon rör sig.

– Jag kan till och med göra mina dagliga stretchövningar varje morgon nu! Förutom en positiv inställning till livet tror hon att dessa övningar är nyckeln till ett bra liv.

Och därför har hon även rekommenderat Flex5X till alla vänner och bekanta som upplever besvär i muskler och leder. Så att de också kan sträcka och böja sig.

Flex5X innehåller 250 mg boswellia serrata, förutom 40 mg odenaturerat kollagen II, gurkmeja, vitamin K2, D och C. K2 hjälper till att bibehålla normalt skelett, vitamin D hjälper till att bibehålla normal muskelfunktion och C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning, vilket är viktigt för benens normala funktion. Boswellia serrata bidrar till bekväma leder.

Upplever du samma utmaningar som Esterita? Då kan du prova Flex5X i 60 dagar.

Prova FLEX5X i 60 dagar

50% rabatt – endast 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.