Hon hade fördomar om Flex5x

“Kosttillskott kan garanterat inte hjälpa mina leder,” tyckte Esterita (71). Som cancersjuksköterska hade hon full översikt över det medicinska fältet. Men när hon gick i pension, reste hon till Indien där alla hennes fördomar vändes upp och ner.

Esterita har alltid vart en aktiv och sportig människa med interesse för konst, kultur och jogging, och med åldern fick hon problem med sina knän som krävde en operation. Operationen gick bra, men efteråt fick hon obehag i höfterna. Speciellt på natten, där hon sällan sov bra.

Upptäckte naturprodukter

– Jag trodde ju inte på naturliga produkter, men när jag kom till Indien var jag övertygad om att prova en lokal naturprodukt – och det hjälpte faktiskt, berättar Esterita. Obehaget på natten försvann, och det var inte längre ett problem att gå eller röra sig.

Det finns flera örter och kryddor som är postiva för lederna, och dessa har använts i tusentals år inom indisk naturmedicin. Till exempel Boswellia serrata, som används för att främja smidiga och komfortabla leder – och just denna örten är en viktig aktiv ingrediens i kosttillskottet Flex5X.

Och det var Flex5X som Esterita började använda fast när hon kom hem igen från resan.

Skratta och stretcha

– Nu har jag använt Flex5X i över nio månader, och det fungerar som bara den, säger Esterita. 

Efter bara den första veckan märkte hon en god effekt på kroppen, och efter nio månaders använder berättar hon att hon inte längre har obehag när hon rör sig.

– Jag kan till och med göra mina dagliga stretchövningar varje morgon nu! Förutom en positiv inställning till livet tror hon att dessa övningar är nyckeln till ett bra liv.

Och därför har hon även rekommenderat Flex5X till alla vänner och bekanta som kämpar med muskel- och ledplågor.

Upplever du samma problem som Esterita? Då kan du själv prova Flex5X gratis nu i 60 dagar.

Prova FLEX5X gratis i 60 dagar

Du betalar endast 79 kr i portoavgift

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.