Gurkmeja kosttillskott – Detta bör du leta efter!

Fler och fler väljer ett kosttillskott med gurkmeja för effekten den har mot obehag i lederna. Men vilket kosttillskott ska du välja, och vad behöver du leta efter? Läs vidare och vi ger deg lösningen + ett erbjudande om att prova på vår produkt gratis nederst i artikeln.

Vad behöver jag leta efter?

När du väljer ett kosttillskott med gurkmeja är följande viktigt:

  • Mängden gurkmeja i produkten
  • Koncentrationen av den aktiva substansen curcumin
  • Om produktet innehåller en liten mängd svart peppar (Detta har genom studier visat sig öka effekten!)
  • Att substansen är vattenlösligt och tas upp i kroppen

Flex5x

Det är få produkter på marknaden som uppfyller dessa krav, men det finns en produkt som har allt detta, och innehåller även i tillägg:

  • Kollagen
  • Boswellia Serrata
  • Mangan
  • Vitamin K2, C & D.

Flex5X har sedan den lanserades i 2014 tagit den nordiska marknaden med storm, kolla nedan vad kunderna säger:

Vi är väldigt tacksamma för all positiv feedback, och önskar att få dela denna möjligheten med dig. Just nu kan du prova på Flex5x gratis, med 5 unika vitaminer och mineraler för dina muskler och leder. Vi är säkra på att du kommer bli lika nöjd som våra andra kunder – utnyttja detta erbjudandet nu och betala endast 79kr för porto och expidition. Beställ genom formuläret nedan.

Prova FLEX5X gratis i 60 dagar

Du betalar endast 79 kr i portoavgift

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.

Vem står bakom produkten?

Sällskapet bakom produkten heter Vitamail och har vunnit kundservicepriset ”bäst i test” 4 gånger, senast i 2020. Sedan 2009 har Vitamail producerat kosttillskott av hög kvalitet, och har över 250 000 kunder i hela Norden.

Säker beställning i formuläret här ovan och snabb leverans till din brevlåda levereras av Postnord. Vi finns här för att du ska bli nöjd!