Bibliotekariens nya knän

Tidigare kämpade 67-årige Irene att sova på grund av åldersförändringar i knäna. Men nu har hon fått tillbaka nattsömnen – knäna håller henne inte längre vaken.

Irene är en pensionerad bibliotekarie och har alltid gått mycket.

Men med åldern upplevde hon att hennes knän slutade spela i lag: Promenader blev en utmaning, och det var extra svårt om det var kallt väder. Knäna kändes obekväma.

Blev värre

Resultatet var ofta att hon hade svårt att sova, för det blev svårt att hitta en bekväm liggposition på natten. Särskilt hennes vänstra knä höll henne vaken, och det blev bara värre. Sedan rekommenderades hon ett naturligt kosttillskott:

Produkten ska nämligen vara bra för mjuka och smidiga leder.

– Tidigare hade jag mycket ont, särskilt under den kalla årstiden. Jag tvingades sova på ryggen så att mina knän inte skulle hålla mig vaken. Men efter att jag började på Flex5X kunde jag sova normalt igen och i vilken position som helst.

– Det var en stor lättnad, säger Irene.

Snabb förbättring

När började du att märka förbättring?

– Jag märkte faktiskt en förändring väldigt snabbt efter att jag började med tillskottet, och det var en stor förändring. Jag hade provat andra naturprodukter, men tyvärr hjälpte de mig inte tillräckligt.

Irene berättar vidare att med mer rörlighet har det även blivit lättare för henne att hålla sig i en bra form. 

Nu finns det inget som håller henne tillbaka. Benen är äntligen igång igen.

Ut på tur

– Det är viktigt för mig att jag kan använda benen normalt och att jag inte längre kämpar med knäna. Nu går jag en timme varje dag, oavsett om det regnar eller solen skiner.

Irene har mer eller mindre glömt hur det brukade vara.

– Ja, det tänker jag faktiskt inte på längre. Jag njuter av livet som äntligen samarbetar med mina knän igen, och jag vill rekommendera Flex5X till alla som sliter med det samma som mig!

Flex5X ger dina leder de 5 naturliga näringsämnena som de behöver – varje dag. Gör som Irene och prova du med!

Flex5X innehåller 250 mg boswellia serrata som kan bidra till komfortabla och smidiga leder, i tillägg till 40 mg odenaturerad kollagen II, gurkmeja, vitamin K2, D och C. K2 bidrar till att upprätthålla en normal benstomme, vitamin D ser till att upprätthålla en normal muskelfunktion och vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för benstommens normala funktion.

Prova FLEX5X i 60 dagar

50% rabatt – endast 174:-

Fyll i ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.